Naročila običajno obdelamo v istem dnevu ali v naslednjem delovnem dnevu, tako da je čas od oddaje naročila do oddaje paketa kurirski službi kar najkrajši. Čas od prejema naročila na spletni strani do dostave na navedeni naslov je do 3 delovne dni, običajno pa paket prispe že naslednji delovni dan.

Več o možnostih dostave in cenah: Kako hitro bom prejel svoje naročilo?

❗ Če pri izvedbi storitve ali dostavi pride do zamude, vas bomo o tem nemudoma obvestili. Če pričakovanega paketa ne dobite v dogovorjenem roku, nas nemudoma kontaktirajte.

❗ Če v nabiralnik ali na sms dobite obvestilo od kurirja o neuspešni dostavi, direktno kontaktirajte kurirsko službo in se dogovorite za ponovno dostavo ali prevzem paketa v paketomatu oz. najbližjemu prevzemnem mestu

❗ Za najhitrejšo in najbolj efektivno dostavo vam priporočamo, da ob oddaji naročila oddate pravilne podatke (ime, priimek, naslov za dostavo, hišna številka, zvonec), vključno z aktivno telefonsko številko, na katero vas lahko kurir med dostavo tudi pokliče. 

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi z dostavo in poštnino se obrnite na našo službo za pomoč strankam: +386 (0)31 633 125, info@osterrob.si.