Postopek nakupa

  1. Oddaja naročila: Na spletni strani kupec izbere izdelek oz. izdelke, jih doda v košarico, odda naročilo s podatki o dostavi in podatki o plačniku. Po potrditvi naročila in spletnem plačilu je oddaja naročila zaključena.
  2. Naročilo v čakalni vrsti: Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Na tem koraku ima kupec možnost preklicati naročilo tako, da na poslano naročilo odgovori (preklic) ali piše na info@osterrob.si. Naročilo se lahko prekliče do njegove obdelave v našem skladišču!
  3. Naročilo potrjeno: Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave ter o načinu nakazila plačila, če je izbira plačila na predračun. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.
  4. Blago odposlano: Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, ga odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.